9.2.16

Comencem a publicar amb Blogger

Anem a veure els consells bàsics per començar a publicar articles al nostre blog creat amb Blogger.



Des del panell de control de Blogger, podem començar a publicar una entrada nova tant des de l'opció de menú, com des de la icona amb forma de llapis.

Ens apareix en pantalla l'editor de text, molt semblant als editors de text que coneixem. Podrem introduir el títol, el cos de l'article, les etiquetes, que identificaran l'article i permetran classificar-lo, i la descripció per als motors de cerca, part important perquè permetrà als cercadors indexar l'article amb la seva pròpia descripció i mostrar-ho als resultats de les cerques.



Podrem formatar el text que escrivim com amb qualsevol altre editor de texts.

Afegir imatges des de diferents ubicacions. Fixem-nos en les mides, per tal que no surtin pels marges del disseny del nostre blog. Volem una presentació bonica!



I enllaços.  Aquí hem de fixar-nos bé en clicar l'opció "obrir enllaç en una nova finestra" si l'enllaç és fora de la nostra web, ja que si no s'obrirà l'enllaç sobre la nostra web. Això fa perdre el visitant!


Una vegada tinguem l'article enllestit, podem veure com quedarà amb la "Vista prèvia", podem publicar-lo o bé programar la seva publicació.



T'animo a que comencis a publicar al teu blog, és fàcil i divertit. I sempre podràs modificar les teves entrades, les vegades que vulguis, des del panell de control.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada