19.2.16

Afegir botons de xarxes socials al meu blog

Volem que els visitants de les nostres pàgines comparteixin els nostres articles a les xarxes socials? Afegim els botons de xarxes socials a la nostra pàgina web o blog.

Afegir botons de xarxes socials a Blogger.
Amb Blogger és fàcil afegir botons de xarxes socials, donat que ja ens dóna l'opció. Accedim al menú disseny i editem l'element entrades del blog.
Directament ens apareix l'opció de mostrar els botons per compartir a les xarxes socials.

Per defecte ens permet compartir per correu, a Blogger, Twitter, Facebook, Pinterest i Google+. Per començar l'opció és força completa. Si voleu probar altres opcions, us suggerim de seguir les passes indicades a aquest article.

Afegir botons de xarxes socials a WordPress.
Amb Wordpress, l'opció d'afegir botons de compartir a les xarxes socials, es troba dins el menú Paràmetres, opció Compartint.


La primera part ens indica ens serveis disponibles i la segona els que tenim habilitats, podem arrossegar els items per triar els que volem que apareguin i en quin ordre.
Després podem triar el disseny dels botons, on volem que es mostrin i altres opcions. Desem els canvis i ja tenim els botons socials a les nostres entrades.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada